Црно-бели су одрадили и послеподневни тренинг, а имајући у виду да су данашња два трајала збирно скоро три сата, јасно је да код играча долази до умора.

Сутра је план исти, два тренинга у 11 и 18 часова, те је потребно што пре опоравити мишиће пред нове напоре. Сходно томе, фудбалери су одмах након завршетка тренинга имали опоравак у кади пуној хладне воде и леда , а бенефите таквог поступка открива кондициони тренер црно-белих Александар Томић:

-Данашњи тренинзи су били нешто интензивнији, након таквог напора препоручује се да играчи оду у лед и мало „смире“ ноге. Температура воде је око 6-7 степени, у њој играчи проводе пет до десет минута, а важно је након тог поступка утоплити се у хотелу.

Тренинг је био конципиран тако да су црно-бели почели загревањем и „шевом“ да би потом прешли на захтевније вежбе као што су брзина вођења лопте са завршницом на мали гол и понављајући спринтеви са бочним лоптама и шутевима на гол.

Желимо брз опоравак Семиру Алићу

Фудбал је игра која нас пре свега спаја, и сходно том постулату, увек и на сваком месту ту смо једни за друге. Фудбалски клуб Партизан жели брз опоравак младом играчу Новог Пазара Семиру Алићу који је на јучерашњој утакмици, коју је његов клуб одиграо против екипе Капаза, доживео тежу повреду предњих укрштених лигамената. Партизан је свим срцем уз младог Семира, а своју људску страну показао је и шеф црно-белих Гордан Петрић, о чему сведоче и званичне странице ФК Нови Пазар!

ФОТО ГАЛЕРИЈА: МИРОСЛАВ ТОДОРОВИЋ


 

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ