Темпо у Словенији не јењава! Иако црно-беле сутра очекује прва пријатељска утакмица против шампиона Словеније, НК Мура, Партизанов стручни штаб инсистира на јаким тренинзима и доброј припреми за почетак нове такмичарске сезоне и квалификација за Лигу конференција, док сам резултат током припремног периода свесно ставља у други план.
„Спремамо се за утакмицу с Муром, нажалост нисмо комплетни. Не знамо колико су спремни играчи који су се касније прикључили, као и још неки који нису стигли. Појачавамо ритам, јако радимо и рећи ћу сада, можда и први пут: резултати ме не интересују на припремама. Желимо да одрадимо добре припреме како бисмо били спремни за старт сезоне“, рекао је Александар Станојевић и додао:
,,Играмо против екипе која је већ одиграла две пријатељске утакмице и која је првак Словеније. Сигурно је изузетно амбициозан клуб. Играмо пред навијачима, на њиховом стадиону. Жао ми је што не играмо касније, можда за неких 6-7 дана, али желимо да се измеримо, да видимо где смо у овом тренутку. Мура се подигла на један виши ниво, видећемо како ће бити. Једва чекам, посебно што ћемо после дужег времена играти пред публиком”.
Поподневни тренинг, на теренима у Кидричеву, састојао се из 4 дела. У првом делу рађени су принципи зонске одбране у односу 2:2. Након тога, рађена је фаза одбране у хендикепу, у односима 3:2 и 5:3, док је завршни део тренинга био резервисан за игру на два гола на целом терену.
Утакмицу НК Мура-ФК Партизан можете пратити уживо преко канала Арена Спорт или јутјуб канала ФК Партизан Београд

ФОТО ГАЛЕРИЈА: МИРОСЛАВ ТОДОРОВИЋ


 

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ