Са жељом да црно-бела породица буде чврста, а да се деца од малена окрену правим вредностима, чланови УО ФК Партизан, на челу са г. Драганом Траиловићем и проф. др Рајићем, посетили су општину Велико Градиште где је уприличен сусрет са г. Драганом Милићем, председником општине, и г. Владимиром Штрбцем, председником скупштине општине.
Током разговора, договорена је сарадња у више праваца:
– Подела нових пластифицираних чланских карата на територији општине Велико Градиште.
– Посета малишана и присуство утакмици ФК Партизан -ФК Анортозис 9.12.2021. године.
– Сарадња ФК ВГСК са Омладинском школом ФК Партизан
-Одигравање утакмице у селекцији ветерана између ФК ВГСК и ФК Партизан у наредних десет дана.
Представници ФК Партизан су разговоре наставили и у општини Кладово, са г. Николић Сашом, председником општине, г. Ћеха Миланом, председником комисије за спорт и генералним секретаром ФК Ђердап из Кладова, и г. Митровић Владимиром, координатором за рад млађих категорија ФК Ђердап. На састанку је исказано задовољство због одличног функционисања сарадње са Омладинском школом ФК Партизан која је раније успостављена, а такође је договорена и подела нових пластифицираних чланских карата навијачима Партизана на територији општине Кладово, као и долазак деце на утакмицу са Анортозисом, 09.12.2021. године.
Разговарало се и о обележавању јубилеја 90 година постојања ФК Ђердап, где је учествовао и Сладоје Билав, један од најбољих фудбалера ФК Ђердап свих времена, који је био домаћин у обиласку хидроцентрале „Ђердап“, заједно са домаћинима и представником Туристичке организације Кладово.
Поред наведених посета, представници Партизана су организовали и састанке са представницима школа фудбала општина Зајечар, Мајданпек, Доњи Милановац, Неготин и Бор, са којима ће такође бити спроведене наведене акције и проширена сарадња на обострано задовољство.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ