Фудбалери Партизана су у финалу Купа Србије, и поред боље игре у току 90 минута, изгубили од „вечитог ривала” резултатом 2:1, те су на одмор отишли без освојеног трофеја.
Видно потиштени, унаточ доброј сезони иза њих, утиске су изнели Саша Здјелар, Немања Стевановић и Синиша Саничанин.
„Имали смо потпуно контролу над утакмицом, али десиле су се две ситуације- један шут, стварно феноменалан гол, друга ситуација где смо из нашег напада добили ту контру и примили гол. Играли смо добро, на крају нисмо победили и остаје жал. Честитам Звезди на сезони, на овоме што су освојили, а ми морамо да видимо шта и како даље, јер морамо нешто да мењамо, то је дефинитивно“, закључио је Здјелар.

„Изузетно је тешко било шта рећи, заиста. Дали смо свој максимум, изгинули смо, мислим да смо били бољи противник. Видели сте и сами како смо примили два гола, нисмо заслужили ово, али шта да радимо, то је фудбал, то је живот, морамо главу горе. Не знам стварно шта бих рекао. Јако нам је тешко свима, али ми смо Партизан, Партизан је институција, то ће увек да буде тако и морамо да се издигнемо из овога и да следеће сезоне дамо и више, јер стварно изгледа да 100% није довољно да се узме титула или Куп, морамо дати 200%“, наводи Стевановић.

„Показали смо да смо бољи, али очигледно то није било довољно. Сматрам да нисмо имали среће и на крају смо изгубили. Велика туга међу нама. Желели смо за крај сезоне да дођемо до победе или трофеја, стварно смо тако и играли, али нажалост то се није десило“, казао је Саничанин.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ