„Изузетно ми је задовољство што сам, као неко ко је првенствено прошао целу Омладинску школу Партизана, у овом тренутку преузео ФК Телеоптик, који је кроз своју историју био права база за развој играча који су потом били, не само првотимци, већ и направили сјајне каријере.
Подсетићу вас да су неки од њих били, пре свега, легендарни капитен Партизана и играч са највише одиграних утакмица у црно-белој породици – Саша Илић, потом Горан Арнаут, Ивица Илиев, Марко Живковић, Милош Јојић, Александар Миљковић, као и Никола Блеки Миленковић и Александар Митровић, чија имена знамо шта значе у европским и светским оквирима.
То је управо и моја жеља, као новог шефа стручног штаба, да се ојача та црно-бела линија, а уједно отвори и пут новим, талентованим играчима који ће, кроз своја најбоља издања у Телеоптику, бити конкурентни за први тим.
Подсећања ради, управо се Вања Влаховић у прошлој генерацији наметнуо у ширем избору за први тим Партизана, док је прекаљени штопер – Бојан Остојић, у нашим редовима као играч, али пре свега као неко ко ће младим играчима помоћи док сазревају. Управо су са њим стасали и Страхиња Павловић и Никола Блеки Миленковић.
Играчи су за нас у првом плану, а ја ћу се, својим искуством и радом, потрудити да их изведем на прави пут“, рекао је кратко Дуљај.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ