Гост Партизановог подкаста био је шеф стручног штаба црно-белих Игор Дуљај. Некада велики фудбалер, данас на тренерској позицији, прихватио се посла у нимало лаком тренутку, свега неколико дана пред вечити дерби. У недељу је уписао и прву победу на клупи Партизана, црно-бели су савладали Младост из Лучана, а како се приближава репрезентативна пауза Дуљај је гостујући у Партизановом подкасту направио пресек али стигао и да се осврне на будућност:

„Борба! Научио сам кроз живот да се борим, ћутим, радим и чекам да се тај рад исплати. Треба сви да се окупимо, и људи из клуба, и тренери, и сви они који воле и поштују клуб, да видимо која је неопходна стратегија и шта нам је потребно да бисмо се борили за прво место“ започео је Дуљај.

Оно што је тренутно можда и најважније, то је да Партизан обезбеди друго место и квалификације за Лигу Шампиона на лето?

„ТСЦ и Чукарички су два одлична клуба, Лазетић ће направити много добру каријеру у то не сумњам. Наравно да је сан сваког играча да игра Лигу Шампиона али прво треба одрадити посао у домаћем првенству и обезбедити квалификације за исту“ истакао је Дуљај.

Шеф стручног штаба је говорио и о младим играчима, са некима од њих је и сарађивао у Телеоптику:

„Баждар и Илић су талентовани играчи, имају доста простора за напредак. Морају да схвате да су тек направили први корак. Са младим играчима мора да се прича. Имао сам и ја периоде када одиграм добру утакмицу па мислим да сам све у животу урадио, онда дође неко старији и објасни ти да ништа ниси постигао. Млади играчи морају много више да раде од других ако желе напредак“ објаснио је Дуљај.

На крају, имао је и поруку за навијаче:

„Партизан је једна велика фамилија, једна велика породица, увек трошим енергију на ствари на које могу да утичем. Тренутно могу да утичем на своју децу и њихове другове. Један навијач више много значи! Не треба мене нико да подржи, подржите клуб са великом традицијом! Имена су мање важна, апострофирам Партизан је велики клуб са великом традицијом, и био, и јесте, и биће“ закључио је Дуљај.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ