Dosadašnji vezista Partizana, Marko Jevtović, u toku današnjeg dana obaviće medicinske preglede i potpisati dvogodišnji ugovor sa turskim Gazijantepom.
Jevtović je u Partizanu bio u dva mandata. Prvi put od 2015. do 2018. godine, kada je osvojio duplu krunu, u sezoni 2016/2017. U Partizan ponovo dolazi u polusezoni 2022. godine, sa željom da pomogne u osvajanju trofeja.

„Iako sam imao poziva sa drugih strana, došao sam zimus sa velikom ambicijom da probamo da u tih 6 meseci ponovimo 2017. godinu i duplu krunu. Hteo sam da pomognem koliko god mogu. Na žalost, nismo uspeli iz mnogo razloga i ostaje mi veliki žal zbot toga. I dalje se osećam prazno i zaista ne znam koliko je bodova dovoljno da se uzme trofej. Mi smo dali i više od svojih mogućnosti u borbi za trofeje“, u dahu počinje Jevtović i nastavlja:

„Partizan je u najboljim mogućim rukama – rukama sjajnog trenera i sjajnih igrača. Igraće se moderan, lep fudbal i navijači će moći da uživaju. Nadam se, i verujem, u podršku navijača i kada bude dobro, a još više kada bude loših trenutaka.“

„U Turskoj sam ostavio dobar utisak i stekao mnoštvo prijatelja. Verujem da ću na isti način nastaviti da predstavljam i sebe i Partizan i Srbiju. Idem da uživam u fudbalu i nadmećem se“, zaključuje Jevtović i za kraj poručuje:

„Nije uvek lako, ali je uvek lepo!“

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE