Досадашњи везиста Партизана, Марко Јевтовић, у току данашњег дана обавиће медицинске прегледе и потписати двогодишњи уговор са турским Газијантепом.
Јевтовић је у Партизану био у два мандата. Први пут од 2015. до 2018. године, када је освојио дуплу круну, у сезони 2016/2017. У Партизан поново долази у полусезони 2022. године, са жељом да помогне у освајању трофеја.

„Иако сам имао позива са других страна, дошао сам зимус са великом амбицијом да пробамо да у тих 6 месеци поновимо 2017. годину и дуплу круну. Хтео сам да помогнем колико год могу. На жалост, нисмо успели из много разлога и остаје ми велики жал збот тога. И даље се осећам празно и заиста не знам колико је бодова довољно да се узме трофеј. Ми смо дали и више од својих могућности у борби за трофеје“, у даху почиње Јевтовић и наставља:

„Партизан је у најбољим могућим рукама – рукама сјајног тренера и сјајних играча. Играће се модеран, леп фудбал и навијачи ће моћи да уживају. Надам се, и верујем, у подршку навијача и када буде добро, а још више када буде лоших тренутака.“

„У Турској сам оставио добар утисак и стекао мноштво пријатеља. Верујем да ћу на исти начин наставити да представљам и себе и Партизан и Србију. Идем да уживам у фудбалу и надмећем се“, закључује Јевтовић и за крај поручује:

„Није увек лако, али је увек лепо!“

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ