Nakon što su obavljeni svi medicinski pregledi, urađena zvanična promocija, ali i odrađen prvi trening sa novim timom, moskovskim CSKA, nekadašnji kapiten Partizana i ljubimac Grobara, emotivno se oprostio od kluba i navijača:
„Iskreno, imam puno toga da kažem, a ne znam odakle da počnem. Dolaskom u Partizan i vremenom koje sam proveo u njemu, živeo sam svoj sam koji sam sanjao kao dečak! Tu sam se osećao kao najsrećnije dete kojem se upravo taj san i ostvario, koje je ponelo kapitensku traku, predvodilo ekipu…To je bio moj san koji sam sanjao, živeo i oživeo!
Stoga, imam zaista puno toga reći, a ne znam odakle da počnem i kome sve da se zahvalim, jer su baš ti ljudi bili deo mog sna i bez njih on, i vreme u Partizanu, ne bi bili takvi kakvi jesu!
Zato, moram da počnem od onih koji čuvaju naš klub, a koji se nalaze na ulazu u naš Sportski centar Partizan-Teleoptik. Tu su, zatim, naši ekonomi Dare i Rade, fizioterapeuti Igor, Dule, Ljuba, Jovana, potom doktori Siniša i Roske, kondicioni treneri Miša i Sale, zatim naši Gagi i Dugi, koji su u restoranu brinuli za nas. Tu su i naše „polupane mame“: Slavica, Mara i Daliborka, koje su tu bile bukvalno za sve sto nam treba! Hvala i Biljani, Šljuki i Vučini, jer su svi oni uvek bili tu za mene, u svakom momentu, pomogli mi da proživim najlepše vreme svog života i na tome im svima neizmerno HVALA!
Hvala i trenerima: Đuki (Miroslav Đukić – prim.aut.), koji me je dočekao, Bati, Savi i Saletu, koji su mi pomogli da učim od njih, kao i svim njihovim pomoćnim trenerima.

Mojoj ekipi, svim mojim saigračima, koji su se kako na terenu, tako i van njega borili i dali deo sebe za naš tim. Slobodno mogu reći da sam stekao i prijatelje za ceo život.

Želim da se zahvalim svim navijačima na podršci, ali i na kritikama i na svemu što smo zajedno proživeli!
Hvala svima!
Partizan se zauvek voli!
Saša Zdjelar

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE