Након што су обављени сви медицински прегледи, урађена званична промоција, али и одрађен први тренинг са новим тимом, московским ЦСКА, некадашњи капитен Партизана и љубимац Гробара, емотивно се опростио од клуба и навијача:
„Искрено, имам пуно тога да кажем, а не знам одакле да почнем. Доласком у Партизан и временом које сам провео у њему, живео сам свој сам који сам сањао као дечак! Ту сам се осећао као најсрећније дете којем се управо тај сан и остварио, које је понело капитенску траку, предводило екипу…То је био мој сан који сам сањао, живео и оживео!
Стога, имам заиста пуно тога рећи, а не знам одакле да почнем и коме све да се захвалим, јер су баш ти људи били део мог сна и без њих он, и време у Партизану, не би били такви какви јесу!
Зато, морам да почнем од оних који чувају наш клуб, а који се налазе на улазу у наш Спортски центар Партизан-Телеоптик. Ту су, затим, наши економи Даре и Раде, физиотерапеути Игор, Дуле, Љуба, Јована, потом доктори Синиша и Роске, кондициони тренери Миша и Сале, затим наши Гаги и Дуги, који су у ресторану бринули за нас. Ту су и наше „полупане маме“: Славица, Мара и Далиборка, које су ту биле буквално за све сто нам треба! Хвала и Биљани, Шљуки и Вучини, јер су сви они увек били ту за мене, у сваком моменту, помогли ми да проживим најлепше време свог живота и на томе им свима неизмерно ХВАЛА!
Хвала и тренерима: Ђуки (Мирослав Ђукић – прим.аут.), који ме је дочекао, Бати, Сави и Салету, који су ми помогли да учим од њих, као и свим њиховим помоћним тренерима.

Мојој екипи, свим мојим саиграчима, који су се како на терену, тако и ван њега борили и дали део себе за наш тим. Слободно могу рећи да сам стекао и пријатеље за цео живот.

Желим да се захвалим свим навијачима на подршци, али и на критикама и на свему што смо заједно проживели!
Хвала свима!
Партизан се заувек воли!
Саша Здјелар

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ