Још једна у низу утакмица ветерана фудбалског клуба Партизан овога пута је имала и хуманитарни карактер, будући да је гостовање ФК Дрина у Зворнику организовано за прикупљање помоћи за Тијану Радовић из Братунца, која болује од леукемије. Том приликом донирана су и два дреса нашег клуба која ће бити на аукцијској продаји, а сав приход биће уплаћен у фонд за Тијанино лечење.

Позив на адресу најстарије секције црно-белих стигао је од Удружења гробара из Зворника на челу са пријатељем нашег клуба Александром Васићем, а један од оних који је покренуо ову хуману акцију је и Александар Петковић.

Уз њих, акција прикупљања новца је успела и захваљујући Драгиши Мишићу, председнику Удружења навијача из Милића, а са свима њима наш клуб има дугогодишњу сарадњу кроз Дечију трибину.

Резултат, који је увек у оваквим мечевима у другом плану, на крају је био 2:1 у корист домаћина, за којег је два поготка постигао Александар Кикић, док је стрелац за црно-беле био Габријел Радојичић.

Дружење је, после утакмице, настављено у ресторану „Видиковац”, где је домаћин био велики Партизановац Небојша Галић. Уговорен је и нови сусрет два клуба наредне године, а речи је било и о наставку учествовања малишана из овог краја на Дечијој трибини.

Партизан је у на овом сусрет наступао у саставу: Жељко Будиша, Тома Митровић, Бошко Јовичић, Виктор Трифуновић, Ненад Кутлачић, Александар Милачић, Бранко Смиљанић, Раде Залад, Ж. Радојичић, Г. Радојичић, Живојин Кузмановић, Звонко Новаковић, Горан Каденић, Милорад Жуњић, Радован Антић, Миливоје Почуча, Вељко Јанковић.

За екипу ФК Дрина су наступали: Савић, Лекић, Ђукановић, Јеремић, Петковић, Кикић, Чоњић, Васић, Милошевић, Костић, Бајић, Грујић, Стјепановић, Ристић, Терзић, Славкић, Тошић, Риђошић, Ивановић.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ