По узору на утакмице најелитнијих такмичења под покровитељством УЕФА, Лиге Европе и Лиге шампиона, ФК Партизан у сарадњи са медијским партнером Арена Спорт покреће звучну платформу која симулира присуство навијача на стадионима широм Србије.

„Како због пандемије Ковид-19 у нашој земљи није могуће присуство навијача на стадионима, ФК Партизан жели да обогати атмосферу преноса својих утакмица и на овај начин се придружи европским и светским стандардима.
Сама идеја о примени звучних ефеката током утакмице постоји од почетка сезоне, а реализована је када су се створиле и техничке могућности да ову идеју спроведемо у дело. Надамо се да ће фудбалска публика, посебно Партизанова, уживати у томе, као што ужива у игри својих љубимаца“, изјавио је директор маркетинга ФК Партизан г. Предраг Вујовић.

„Покретањем платформе Arena Cloud на територији читаве бивше Југославије, као и мулти-преноса утакмица, Арена Спорт наставља модернизацију свог програма у које спада и заједнички пројекат између наше телевизијске куће и ФК Партизан.
Активирањем различитих опција током преноса, гледаоци ће имати осећај да је публика присутна на стадиону кроз константно навијање, односно хук са трибина, док ће се ефекти разликовати у зависности од дешавања на утакмици, односно да ли су у питању шанса, постигнути гол и слично.
ФК Партизан је први дошао на ову идеју у домаћем првенству, те ће стога она бити премијерно пуштена на утакмици 25. кола Linglong Tire Супер лиге Србије, ФК Партизан – ФК Војводина.
У плану је имплементирање звучних ефеката и током преноса утакмица других клубова“, истиче главни и одговорни уредник ТВ Арена Спорт, г. Иван Радуловић.

Меч ФК Партизан – ФК Војовидина игра се у уторак 2. марта 2021. године од 16 часова.

Утакмицу можете пратити уживо на каналу телевизије Арена Спорт и бесплатно на апликацији Arena Cloud.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ