Mladi golman Partizana, Aleksandar Popović, zabeležio je još jedan dobar nastup na meču protiv Sočija, uprkos povredi ramena koju je doživeo u drugom delu utakmice. Oštar bol nakon dva udarca u desno rame ga nije sprečio da svojim intervencijama pomogne ekipi:
„Prvi udarac je bio pri padu kod centaršuta. Kasnije, kada je sudija svirao korner, uhvatio sam loptu i njihov igrač je pravo u mene udario i osetio sam oštar bol. Za sada je samo bol u pitanju, videćemo kada se ohladi. Radićemo terapije i biće dobro!“, rekao je Popović.
Osvrnuo se i na spornu sudijsku odluku nakon koje je ekipa Sočija došla je u vođstvo u 64. minutu, pogotkom Noboe sa bele tačke:
„Nije bio penal, ali hvala Bogu, vratili smo se. I sudija može da pogreši, to se danas desilo na našu nesreću. Šutirao je penale više u svoju desnu stranu, ali to je jako iskusan i dobar igrač, čeka do kraja. Ja sam se odlučio za tu stranu i krenuo, nažalost ovaj put nisam imao sreće“, kaže Popović i dodaje:
„Moji saigrači ispred su igrali odlično. Nije bilo puno šansi, ali imamo aktivan rezultat i u Beogradu idemo na pobedu. Pozivam navijače da maksimalan broj ljudi bude na stadionu da nas podrži i siguran sam u prolaz!“

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE