Млади голман Партизана, Александар Поповић, забележио је још један добар наступ на мечу против Сочија, упркос повреди рамена коју је доживео у другом делу утакмице. Оштар бол након два ударца у десно раме га није спречио да својим интервенцијама помогне екипи:
„Први ударац је био при паду код центаршута. Касније, када је судија свирао корнер, ухватио сам лопту и њихов играч је право у мене ударио и осетио сам оштар бол. За сада је само бол у питању, видећемо када се охлади. Радићемо терапије и биће добро!“, рекао је Поповић.
Осврнуо се и на спорну судијску одлуку након које је екипа Сочија дошла је у вођство у 64. минуту, поготком Нобое са беле тачке:
„Није био пенал, али хвала Богу, вратили смо се. И судија може да погреши, то се данас десило на нашу несрећу. Шутирао је пенале више у своју десну страну, али то је јако искусан и добар играч, чека до краја. Ја сам се одлучио за ту страну и кренуо, нажалост овај пут нисам имао среће“, каже Поповић и додаје:
„Моји саиграчи испред су играли одлично. Није било пуно шанси, али имамо активан резултат и у Београду идемо на победу. Позивам навијаче да максималан број људи буде на стадиону да нас подржи и сигуран сам у пролаз!“

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ