Стадион Партизана засијао је посебном лепотом када га је у суботу 18. новембра 2017. године посетило 50 малишана из ФК Грачаница са Косова и Метохије. Дечија граја и озарена лице будућих асова проширила су се трофејном салом фудбалског шампиона које је, поред колега из Омладинске школе ФК Партизан Марка Раневског и маркетинг менаџера Атиле Хасанагића, дочекао генерални директор клуба г. Милош Вазура.

− Познато је да ФК Партизан негује праве вредности, где се трудимо да децу одмалена усмеримо на бављење спортом и поштовање традиције и културе свог народа − казао је генерални директор ФК Партизан г. Милош Вазура.− Ово није први пут да смо угостили децу Косова и Метохије, али и других крајева наше земље, која кроз овај вид дружења и комуникације добијају добар темељ за даље образовање и спортски развој. ФК Партизан као друштвено одговорна институција и клуб са традицијом дугом 72. године, увек је ту да својим примером подсети да су деца наша будућност, коју одмалена требамо усмеравати и неговати.

После обиласка стадиона и јужне трибине малишани су се у пратњи директора школе фудбала Грачаница г. Дејана Крстића, генералног секретара г. Траје Јовановића, тренера Дејана Мирића, Милоша Јевтића и Мирослава Стевића, упутили на СЦ Партизан − Телеоптик где ће распоређени у 4 генерације одиграти пријатељски меч са вршњацима из Омладинске школе Партизана − 2005, 2006, 2007 и 2008. годишта.

Дечаци из ФК Грачаница биће гости Партизана 18. и 19. новембра, а потом их очекујемо у будућности и на новом дружењу.

Партизан, једна породица!

Биљана Обрадовић

Фото галерија: Катарина Цвијовић

no images were found

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ