У другој контролној утакмици који су црно-бели играли против екипе Ахмата из Грозног , пулени Гордана Петрића су извојевали прву победу током припрема у Белеку крајњим резултатим 3:1.

Голове за Партизан су постигли Н. Јовић (5′) В. Влаховић (76′) К. Мениг (80′)

Прве утиске по завршетку меча за Партизаној сајт поделили су шеф стручног штаба Гордан Петрић, стрелац првог гола за Партизан Немања Јовић, као и Александар Лутовац, асистент при трећем голу за црно-беле.

„Мислим да смо добро играли и да смо и добро стајали на терену. Добро смо истрчали, могао сам да постигнем још два гола, али сам и пропустио шансе. И то ће доћи на своје.

Имао сам и малу повреду, која је залечена, па је мотив самим тим још већи. Радим на себи, тренирам добро као и цела екипа.

А што се тиче саме атмосфере она је заиста на врхунском нивоу у чему нам помаже много шеф Петрић, а на нама је да наставимо истим ритмом.“

Други гол за Партизан уписан је Вањи Влаховићу, док је сјајну асистенцију постигао Александар Лутовац.

„Вањин је гол, драго ми је због њега, он је млад играч и њему више треба гол. Можда сам се у тренутку мало и изнервирао што је он пипнио лопту, па је уписан у листу стрелаца, али прошло ме је после две секунде и драго ми је да сам асистирао млађем колеги. Партизан чине превасходно његова деца, и срећан сам када видим да хватају наш ритам и напредују уз рад са првим тимом.“

Шеф стручног штаба црно-белих Гордан Петрић је након утакмице истакао следеће:

„Задовољан сам и првом утакмицом и данашњом. Полако корачамо ка циљу , а то је да се играчи што боље припреме за наставак сезоне.

Нормално је да су им тешке ноге, али како време буде пролазило што чешће ће улазити у шансе. Оно што је од изузетне важности је да се нико не повреди на овим припремама.“

О партији Немање Јовића, поготку и шансама за гол Петрић као и увек шеретски одговара:

„Па добро, он је, као и Баждар, леп момак, коврџав, тако да је сигурно занимљив играч.

Шалу на страну, да их не издвајам, они најбоље осећају да ли напредују или не напредују. Људи морају да схвате да играча који се враћа из повреде морамо да сачекамо, да будемо стрпљиви са њим.“

Подсећамо, црно-бели данас играју и трећу контролну утакмицу на припремама у Белеку, а противник ће бити екипа Младости из Лучана.

Шеф Петрић је најавио да ће у тренинг-утакмици шансу добити “Партизанове бебе“, чак 10-11 играча који су поникли у омладинској школи црно-белих.

Меч можете пратити искључиво на Партизановом јутјуб каналу од 15 часова по српском времену.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ