После 32 године проведене у ЈСД Партизан, у периоду од 01.05.1990. до 25.10.2022. године, Горан Манце, брат легенде црно-белих Драгана Манцеа, од данас је стално запослен у ФК Партизан.

Манцеа је у просторијама клуба дочекао генерални директор, Милош Вазура, који је са њим потписао уговор о раду, у сектору омладинске школе, односно на пословима организације турнира, утакмица, комуникација са савезима и школама фудбала.

,,По окончању радног односа у ЈСД Партизан одмах сам добио позив Милоша Вазуре да пређем у фудбалски клуб и то на послове оперативца омладинске школе црно-белих, баш оне школе у којој је мој брат Драган играо.

Пресрећан сам што сам овде и осећам обавезу да истакнем да искључиво уз помоћ фудбалског клуба организујем један од највећих турнира за децу у Европи – Драган Манце Куп, где без инфраструктуре Партизановог спортског центра то не би било могуће на таквом нивоу.

За протеклих 6 година, 60 дечака који су играли на турниру, обукло је црно-бели дрес, што говори о квалитету истог.

Захваљујем се мом клубу што је у овом тешком тренутку за мене и моје ближње показао шта значи црно-бела породица”, истакао је Манце.

„Чим смо сазнали да је Горан Манце, брат легенде црно-белих Драгана Манцеа, остао без посла после 32 године рада у ЈСД Партизан, као фудбалски клуб смо одмах реаговали, јер је за нас незамисливо да се „на улици“ остављају људи који су оставили траг не само у спортском друштву, већ и кроз породичну историју црно-белих.

Ми, као ФК Партизан, никада нећемо дозволити да се легенде Партизана на тај начин третирају, остављајући „на улици“ не само њих, већ и њихове породице, као што то чине господа која су бесправно заузела просторије ЈСД Партизан. Горан Манце, као и сви искрени Партизановци су код нас добродошли“, рекао је Милош Вазура.

ФОТО ГАЛЕРИЈА: МИРОСЛАВ ТОДОРОВИЋ


 

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ