Девето коло супер лиге Србије није завршено онако како су желели навијачи Партизана са нова три бода у Хумској за домаћина. Ипак, Партизан не би био шампионски клуб да кроз историју није  показао да га искушења јачају и враћају на пут победника, па тако и реми против екипе Напретка при резултату 1:1.

Гол за Партизан у надокнади времена (90+6) постигао је Евертон Луиз који утиске износи за Партизанов сајт.

– Осећања су подељена. Наравно да сам срећан што сам постигао гол, али уједно и тужан што нисмо освојили три бода и наставили низ. Утакмица је за нас била заиста тешка, ни сами не можемо да објаснимо шта се десило, али једноставно нисмо играли онако како знамо и како смо се договорили. Ипак, сигуран сам да је ово само тренутак слабости и нешто што ћемо одмах исправити.

Партизан игра на три фронта, да ли је и умор учинио своје?

– Када играте у Партизану без обзира колико сте уморни, то не сме да се одржава на терену, али нажалост такве ствари се дешавају, јер смо људи, но и професионалци који морају брзо да се подигну, опораве и наставе даље. Ми не бројимо тренутке слабости, има их сваки човек,в ећ колико се брзо подигнеш  и наставиш да побеђујеш.

Пред пут у Швајцарску током тренинга си дао гол са 30 метара?

– Истина, било је симпатично свима, јер у том тренутку то нико није очекивао. Вежбали смо на вештачкој трави тада и ево…Код нас заиста није важно ко голове постиже, већ да се голови нижу и да Партизан побеђује, игра офанзивно и да је увек опасан по гол противника. Нажалост, деси се и ово, али идемо даље!

И Владимир Стојковић је дао свој допринос голу?

– Стојке је сјајан голман и нешто овако смо од њега могли и да очекујемо. Додуше није баш уобичајно, али то је он, гине за тим и спреман је на ризик зарад победе.

Гол си прославио алудирајући на цуцлу и бебу?

– Сви знају да ми је породица веома битна, а супруга највећа подршка. Очекујемо принову и овај гол посвећујем њима и навијачима!

Среда, субота, очекује нас још једна утакмица, а потом и утакмица са Динамом из Кијева.

– Одморићемо се, видети грешке и идемо даље! То је Партизан, ми смо увек у пуној брзини! – завршава Евертон Луиз за сајт Партизана.

Биљана Обрадовић

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ