После турбулентне сезоне, учешћа у нокаут фази Лиге Европе након тринаест година, црно-бели су још једном исписали странице историје освојивши Куп Србије трећи пут заредом.

Изабраници Мирослава Ђукића изједначили су голом Марка Јанковића у 30. минуту игре после гола Тумбасевића 21′ (Младост), а потом и поготком Саше Здјелара ( 62′) за коначан резултат од 1:2 (1:1)-

Сада када погледам, можда и боље што смо примили рано гол да бисмо се још више уозбиљили и кренули свом снагом — каже стрелац првог гола за Партизан Марко Јанковић. — Мислим да смо били бољи од првог минута и да смо заслужено освојили Куп Србије.

Турбулента сезона за црно-беле?

Сезона за памћење у сваком случају. Може неко да каже и да негодује, али прошли смо групну фазу Лиге Европе, сада освојили трофеј Купа и мислим да треба да будемо презадовољни што и јесмо.

Жеље?

Жеље су да право завршим сезону, јер за мене она није готова будући да ме чекају обавезе са репрезентацијом Црне Горе. Потом желим да се што боље одморим и припремим за нову сезону односно да видим да ли је ово била последња утакмица у дресу Партизана или ћу се окушати у некој јачој лиги.

Коме посвећујеш гол и победу?

Својој породици, посебно оцу!

У четвртак 24.5.2018. можете прочитати интервју са Сашом Здјеларом.

Биљана Обрадовић

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ