У утакмици 14. кола Моцарт Бет СуперЛиге Србије, ФК Партизан је као гост славио против ФК Вождовац на крову Тржног центра Стадион.
Партизан је потпуно одузео неизвесност у коначни исход овог дуела јер је већ пре краја првог полувремена водио 0:3, што је омогућило шефу струке, Гордану Петрићу, да после непуних 15 минута у другом полувремену, у игру уведе млађе играче и тако одмори окосницу тима за предстојеће изазове на евро-сцени.

Млади Никола Терзић је ушао у игру у 59. минуту, а у 90. постигао гол за коначан резултат 0:4. О утакмици и нова три бода за Партизан, Терзић је изјавио:
„Веома битна победа за нас, јер смо „оверили“ победу против Келна у Немачкој, а такође и због самопоуздања пред реванш у Београду. Ушли смо веома добро у меч и постигли три гола за полувреме. У другом полувремену смо мало опуштеније играли, постигли и четврти гол и рутински привели утакмицу крају. Што се тиче мог гола, превише ми значи, као и сваки минут који добијем и веома ми је битно да их искористим на прави начин и да се сваким тренингом изборим за што више минута. На мени је да радим, а гол ће доћи као награда за труд, као што мислим да је и сада дошао.“

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ