Фудбалери Партизана савладали су екипу Чукаричког у утакмици 29. кола СЛС резулататом 3:2 (1:1). Стрелци за Партизан били су Рикардо Гомеш 33′, Зоран Тошић 73′ и 78′, док су се Стојановић  36’ и Луковић 58′ уписали за Чукарички.

За Партизанов сајт говори Зоран Тошић.

Мислим  да смо ушли са више концентрације и жеље него у предходним мечевима и брзо смо постигли први гол. Потом је уследио њихов гол који нас је мало изненадио и до полувремена као да смо били у шоку и нисмо могли да се тргнемо. Позитивно је то што смо  од почетка  другог полувремена и чак и после њиховог другог гола били мирни и играли фудбал какав треба да играмо и веровали у победу. Зато смо и на крају награђени.

Имао си неколико лепих шанси пре оба гола за коначан резултат од 3:2?

Први гол је дошао после лепог ударца. Истина да је лопта закачила играча у зиду, али свакако сам је видео у мрежи, јер је имала добру путању. За други  гол сам испратио лепу акцију Саше Илића и Ђолета Ивановића у Сашином стилу, који је дао безброј оваквих голова и затресао мрежу.

Старији играчи су показали да желе, знају и могу..?

Јако сам срећан због голова. Ово ми је јако требало. Имао сам несрећан период иза себе, повреду, па не баш сјајне партије и континуитет, али се надам ће и екипи и мени кренути после ове победе. Саша је феноменалан, невероватно да у 42.години пружа толико и значи за екипу, то је стварно нешто драгоцено. У последње време старији играчи нису добијали толико шанси да играју, али смо показали да и ми итекако имамо још  много тога да покажемо  и да су године као што се каже,  само број.

Биљана Обрадовић

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ