ФK Партизан је на терену освојио дуплу круну, а вечерас је то знао да обележи гала церемонијом.

Преко 400 званица из јавног и кутурног живота Србије вечерас је у хотелу  Crowne plaza Beograd присуствовало свечаности прославе дупле круне, коју је минуле сезоне освојио Партизан.

Травнатим тепихом уз звуке класичне музике младих виолиниста и челиста из музичке школе Амадеус, прошли су гости вечерашње прославе…

Званице су дочекали – председник ФK Партизан Милорад Вучелић, потпредседник проф др. Владимир Вулетић, спортски директор Ивица Илиев и генерални директор Милош Вазура.

По узору на светски тренд, присутни су могли да се фотогрфишу уз wалк бацк са сликама играча првог тима, који је био постављен на улазу, а у првој сали могли су да разгледају изложбу фотографија Партизанових 6 дуплих круна кроз протекле 72 године…Пријатном угођају допринео је и фудбалски сто Pasteli sweets, који су припремили слаткише са обележјима Партизана.


Угледне званице су после фотографисања поред шампионских пехара освојених у 2017. години, наставили дружење у свечаној сали хотела Crowne Plaza Београд, где је настављен свечани програм.

Играчи су у салу ушли уз нумеру Танго смрти, коју је уз пратњу Мића Акустик бенда изводила глумица Ања Лихт, а пехаре су носили Саша Илић и Мирослав Вулићевић. На видео зиду је емитован прилог као подсетник на 37 утакмица без пораза, као и са малишанима узраста од 5 година, који су одговарали на питање шта је дупла круна.

Присутне госте је пригодном беседом поздравио председник црно-белих Милорад Вучелић, а потом је програм настављен емитовањем видео прилога из Мађарске у коме је присутне поздравио доскорашњи тренер Партизана Марко Николић. Са играчима је подсећање на прославу дупле круне урадила кроз разговор Биљана Обрадовић. Групе Легенде и Неверне бебе извеле су своје нумере…


На крају су првотимци Партизана, уз конфете, пресекли торту са оба пехара на врху исте.


Славље је настављено уз Мића Акустик бенд.

Вреди напоменути, да су сви учесници прославе и донатори, учинили то гратис!


Пренос уживо гледао је милионски аудиторијум, преко канала Пинк 2 и ТВ Партизан.

Фото галерија – Мирослав Тодоровић

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ