У петак пре подне на терену хотела Белис у коме је одсела експедиција Ц. звезде, одигран је занимљив меч новинара који прате у Белеку Партизан и Ц.звезду. Утакмица је играна два пута по 15 минута, а победу су однели новинари који прате Партизан резултатом 2:1 и то после преокрета у другом полувремену.

Црвено-бели новинари су повели голом Милоша Милићевића са ТВ Арена спорт, да би уследио преокрет у режији Владимира Сукдолака (Мондо) и Зорана Ивковића (Телеграф).

Иако је било планирано треће полувреме, оно није одржано, не због тензија међу колегама или неког сукоба на терену (све је било више него коректно), већ због стриктних правила већине хотела у Анталији, која ограничавају посету са стране на свега пола сата. Чак је у једном моменту претила опасност и да се утакмица прекине због истих правила хотела, али је на наговор навијача обе стране, међу којима је био и потпредседник Партизана, Владимир Вулетић, издејствовано да се дуел приведе крају.

Уобичајене прозивке нису изостале, а титула играча утакмице припала је Зорану Ивковићу, који делује да има снаге више него поједини фудбалери.

Тимови новинара су играли у саставима:

Ц. ЗВЕЗДА: Новески (Хот Спорт), Љубеновић (Информер), Радонић (Курир), Терзић (МОНДО), Јовановић (Моззарт спорт), Ћоровић (Вечерње новости), Милићевић (Арена спорт), Зоговић (Ало). Играли су још: Стаменић (Спортски журнал), Винуловић (Телеграф), Кокановић (Српски телеграф). Навијали: Николић (Србија данас), Ивановић (Блиц), Шајковић (Звезда ТВ).

ПАРТИЗАН: Радосављевић (Еспресо), Блажић (Вечерње новости), И. Радуловић (Арена спорт), Ивковић (Телеграф), Влајић (Спортски журнал), Сукдолак (МОНДО), К. Радуловић (Ало) З. Тодоровић (Партизан Травел), Благић (ТВ Партизан), Панајотовић (ТВ Партизан). Навијали: Јоксић (Моззарт спорт), Дијана Чоловић (ТВ Арена спорт), М. Тодоровић (Фото Партизан) и проф др Вулетић (потпредседник ФК Партизан).

Фото галерија: Мирослав Тодоровић

no images were found

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ