Фудбалери Партизана наредних 16 дана провешће  у Лимасолу, где су стигли синоћ после дужег путешествија. После преко два сата проведених на аеродрому у Атини, црно-бели су летом из главног града Грчке допутовали нешто пре 21 час у Ларнаку, а одатле аутобусом у Лимасол.

Уморни од пута, одмах после вечере, фудбалери су пожурили на одмор, а рано ујутру је одрађен први тренинг, а после подне је на програму и други.

Тмурно време није покварило расположење међу црно-белима. Напротив, иако је пред њима био први радни дан, по плану нимало лак, са два тренинга, фудбалери су га дочекали орни и спремни да наставе тамо где су стали у Београду. Ипак, дугорочна временска прогноза каже да ће наредни дани боравка Партизанове експедиције на Кипру бити сунчани и топли…

Промена средине, па и климе, позитивно је утицала на српског шампиона, а то се могло приметити и када је пиштаљка означила почетак тренинга. После уводног загревања за које је био задужен кондициони тренер Миша Филиповић, играчи су добили лопте, али и тактичке вежбе, унапред припремљене од стране Мирослава Ђукића и његових помоћника. И у петак ће играчи два пута на тренинг, а у суботу одиграти прву тест утакмицу.

Фото галерија: Мирослав Тодоровић

no images were found

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ