Pred sam početak nove polusezone sjajna vest za FK Partizan i naše navijače, saradnja sa dosadašnjim šefom struke Aleksandrom Stanojevićem je produžena do kraja 2024. godine.

“Produžili smo saradnju, nadam se da će sve biti kako treba. Presrećan sam i zadovoljan, dobro smo sarađivali, išlo je sve u dobrom pravcu”, naveo je šef struke g. Aleksandar Stanojević.

Istakao je i da kada govorimo o ovom drugom delu sezone sve ostaje po planu, ali da će se u narednih nekoliko dana znati gde će se ići zbog kovid situacije, kao i da je spreman na nastavak.

“Odmorio sam se što je najvažnije iako se uvek radi, ali daleko od toga da je kao kada ste u jeku sezone, tako da potpuno odmoran ulazim u naredni period”, rekao je g. Stanojević.

Generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura izrazio je zadovoljstvo povodom produžetka ugovora sa g. Aleksandrom Stanojevićem

“Veliko je zadovoljstvo klubu da smo se dogovorili oko produžetka ugovora. Postojale su razne spekulacije o tome da odlazi na kraju sezone, međutim Sale Stanojević je jedan veliki grobar, navijač Partizana i dogovor o produžetku ugovora je trajao dva, tri minuta, njegova želja nije se dovodila u pitanje. Idemo ka tom cilju da osvojimo titulu, da nastavimo borbu u Evropi i da se borimo da osvojimo Kup. Sve čestitke Aleksandru Stanojeviću, ugovor će trajati do kraja sezone 2024. Veliko nam je zadovoljstvo što je produžio ugovor sa nama jedan od najboljih trenera koje Srbija ima”, kazao je g. Miloš Vazura.

FOTO GALERIJA: MIROSLAV TODOROVIĆ


 

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE