Пред сам почетак нове полусезоне сјајна вест за ФК Партизан и наше навијаче, сарадња са досадашњим шефом струке Александром Станојевићем је продужена до краја 2024. године.

“Продужили смо сарадњу, надам се да ће све бити како треба. Пресрећан сам и задовољан, добро смо сарађивали, ишло је све у добром правцу”, навео је шеф струке г. Александар Станојевић.

Истакао је и да када говоримо о овом другом делу сезоне све остаје по плану, али да ће се у наредних неколико дана знати где ће се ићи због ковид ситуације, као и да је спреман на наставак.

“Одморио сам се што је најважније иако се увек ради, али далеко од тога да је као када сте у јеку сезоне, тако да потпуно одморан улазим у наредни период”, рекао је г. Станојевић.

Генерални директор ФК Партизан Милош Вазура изразио је задовољство поводом продужетка уговора са г. Александром Станојевићем

“Велико је задовољство клубу да смо се договорили око продужетка уговора. Постојале су разне спекулације о томе да одлази на крају сезоне, међутим Сале Станојевић је један велики гробар, навијач Партизана и договор о продужетку уговора је трајао два, три минута, његова жеља није се доводила у питање. Идемо ка том циљу да освојимо титулу, да наставимо борбу у Европи и да се боримо да освојимо Куп. Све честитке Александру Станојевићу, уговор ће трајати до краја сезоне 2024. Велико нам је задовољство што је продужио уговор са нама један од најбољих тренера које Србија има”, казао је г. Милош Вазура.

ФОТО ГАЛЕРИЈА: МИРОСЛАВ ТОДОРОВИЋ


 

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ