У петак, 26. фебруара екипа Партизана одиграће 24. коло Linglong Tire Супер лиге Србије и гостовати екипи Инђије.
О самој екипи и очекивањима пред утакмицу говори првотимац Партизана Милош Јојић који је на утакмици претходног кола ФК Партизан – ФК Радник Сурдулица 3:0, (1:0) уписао две асистенције.

„Обе асистенције су ми подједнако драге, без обзира да ли говоримо о Вујкетовом првом голу (прим.аут. Игор Вујачић) или другом, Шћекином ( прим.аут. Александар Шћекић). У друго полувреме ушли смо мало конфузно, али смо тим голом то пресекли и наставили како треба. На тренинзима смо увежбавали прекиде и уигравали смо поједине акције, што се показало, наравно, као добро.“

„У току каријере ми се још није догодило да на једној утакмици имам две асистенције и то обе баш из прекида. Имао сам наравно и асистенције и давао сам и голове на истим утакмицама, а ово је први пут да имам две асистенције из прекида“, додаје Јојић.

Партизан има дванаест победа у низу у овој сезону од доласка тренера Станојевића. Ти си у некима био стартер од када си се прикључио екипи, а у неке си улазио са клупе?

„Атмосфера у клубу, тиму и стручном штабу је таква да је сваки играч јако битан, али и да се без сваког од нас може, што се показало у претходном периоду. Неке утакмице сам почињао, екипа је побеђивала, неке утакмице нисам почео и екипа је такође побеђивала.“ каже Јојић и посебно истиче:
„Екипа је испред сваког појединца, а кроз добре игре и победе искачу појединци. Да ли ћу почети или не, заиста се тиме не оптерећујем, већ је важно да је унутар тима атмосфера добра, да подржавамо једни друге и да се то види на терену, да смо права екипа.“

Гостујемо екипи Инђије?

„Очекује нас један неугодан противник на лошем терену, то могу рећи, јер сам гледао њихове утакмице. Терен изгледа јако лоше. Инђија је екипа која је агресивна, која притиска, која се бори за опстанак и која самим тим има додатну мотивацију. Ми смо Партизан и идемо тамо по три бода.“, завршава Јојић.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ