Један од најмлађих чланова стручног штаба наше сениорске екипе Томић Лазар је успешно одбранио докторску дисертацију 12. априла 2022. године на Факултету спорта и физичког васпитања у Београду на тему „Евалуација новог теста за процену времена реаговања и ефикасности одбране у специфичним фудбалским ситуацијама“. На овај начин је окончао петогодишњи процес едукације на докторским академским студијама и стекао је звање доктора наука из области физичког васпитања и спорта (ФУДБАЛ). Поред цењених чланова Комисије и ментора др Бојана Леонтијевића, некадашњег члана стучног штаба ФК Партизан, целокупан догађај су на задовољство свих присутних својим доласком увеличали шеф стручног штаба господин Александар Станојевић и помоћни тренер Бранимир Мићовић, као и селектор У20 репрезентације Србије Александар Рогић.
​Томић Лазар је рођен 28. октобра 1993. године у Крушевцу, ради као асистент на предмету Фудбал на Факултету спорта и физичког васпитања у Београду, а члан стручног штаба ФК Партизан је од 2018. године на позицији тренера аналитичара. Током 2021. године је постао помоћни тренер у репрезентативној селекцији за играче до 20 година.

„Након целокупног процеса едукације у трајању од 10 година на Факултету, веома сам срећан што сам успео да реализујем најважнији циљ који сам поставио испред себе приликом уписа. Искористио бих прилику да изразим захвалност играчима ФК Партизан који су узели учешће у тестирању и представљали део узорка испитаника за спроведено истраживање. Имајући у виду да се кроз пословне активности трудим да стечена теоријска сазнања свакодневно унапредим практичним искуством, посебно задовљство ми причињава чињеница да се допринос резултата моје докторске дисертације може огледати подједнако кроз теоријски и практични аспект у фудбалу“.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ