Делегација ФК Партизан, коју су чинили чланови Управног одбора Драган Траиловић и Зоран Рајић, као и скаути првог тима Раде Залад, Ацо Трифуновић и Миливоје Ћирковић била је у посети општини Милићи у Републици Српској.
Том приликом, у двочасовном пријатељском и веома конструктивном разговору са љубазним домаћинима договорен је низ заједничких активности, а најконкретнија је одржавање Летњег кампа нашег клубау периоду од 20. до 26. јула.
Представнике Партизан су угостили начелник општине Милићи, Марко Савић, председник Клуба навијача и пријатеља Партизана из овог места, Драгиша Мишић, заменик начелника Данијел Кукић, председник Спортског друштва „Милићи” Зоран Џинкић и Раденко Борић испред фудбалских клубова поменуте општине.
Поносан сам због успостављене сарадње са начелником Марком Савићем и председником Клуба навијача ФК Партизан из Милића Драгишом Мишићем. Основни циљ доласка је оснивање фудбалског кампа у Милићима, а данас су ту с нама и скаути првог тима ФК Партизан Раде Залад и Аца Трифуновић, док ће главни промотер кампа бити Миливоје Ћирковић, који је родом из Милића и оставио је дубок траг у ФК Партизан, а сада обавља функцију скаута првог тима – рекао је Траиловић, док ће сам Ћирковић додао:
Трудићу се да на најбољи начин представим и наш крај и наше Милиће, као и ту децу која ће доћи да пробају и окушају своју срећу. Покушаћемо да изаберемо најбољу децу која ће у некој перспективи бити део Партизана.
Начелник Марко Савић је нагласио да је организација Летњег кампа ФК Партизан посебан догађај за општину Милићи, како због доласка великог броја људи у Милиће, тако и због великог значаја у промоцији спорта.
Искористио бих прилику да се захвалим свим људима који су дали свој допринос, посебно господину Драгану Траиловићу. Мислим да ће камп изазвати велико интересовање, не само локалних људи него и шире, а општина Милићи има све ресурсе да буде добар домаћин. Радује ме што је Миливоје Ћирковић промотер кампа и захваљујем се Драгиши Мишићу на преданом труду и успостављању веза са ФК Партизан – рекао је начелник Марко Савић у свом обраћању медијима.
Посета Милићима је искоришћена и за поделу нових чланских карата Партизана, па Парни ваљак сада има званично 300 чланова у овом делу Републике Српске.
Такође, договорен је наставак учешћа најмлађих Партизановаца из Милића на „Дечијој трибини”, а већ следеће виђање је заказано за 23. фебруара кад у Хумску у оквиру шеснаестине финала Лиге конференција долази молдавски Шериф. У ту сврху председник компаније „Боксит”, Рајко Дукић је обећао помоћ око организација превоза до Београда.
Званичници Партизана су кроз донацију уручили спортску опрему Клубу навијача и пријатеља ФК Партизан из Милића, а начелнику општине, Марку Симићу је уручен предлог за доделу општинског признања Драгиши Мишићу председнику Клуба навијача и пријатеља ФК Партизан из Милића за свој дугогодишњи рад на омасовљењу навијача ФК Партизан на територији општине Милићи.
Уз све то, договорена је и сарадња на едукацији тренера и деце са територије општине Милићи и то тако што ће тренери из Омладинске школе Партизана одржати стручна предавања и практичне приказе рада у једној од најбољих школа у Европи.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ