Знали су црно-бели да Земун неће бити лак противник, да знају да задају муке противнику, као и да су увек посебно мотивисани у оваквим утакмицама.

После резултата од 1:1 голом и ауто голом Милана Митровића (25′), (аутогол за Земун 45+1′), бели прелазе у вођство од 1:2 голом Огњена Ожеговића (86′), а потом и голом са беле тачке Марка Јевтовића 90′ (11м), чиме је уписао 100 % учинак у реализацији пенала.

И док нас већ за четири дана очекује 15. коло СЛС и утакмица са Борцем из Чачка, Ожеговић сумира утиске после утакмице са Земуном.

– Земун је чврста и организована екипа, која игра јако добро на свом терену. Види се дисциплина у игри, коју смо на нашу срећу успели да разбијемо – каже Ожеговић. Тежак терен и добар противник! Издигли смо се задњих пола сата и показали да смо велика екипа са карактером. Даће Бог да овако наставимо са победама, како у првенству, тако и у Европи.

После вођства од 0:1 уследио је, нажалост, и аутогол Митровића. Како сте га психички подигли?

– Митар је одличан момак и имао је најбољу намеру да избије лопту у гол аут. Дешава се свима. Нема ту много приче, морамо после таквих ствари да се консолидујемо и наставимо даље, што је и било.

Нова три бода много значе за даљи такмичарски учинак!?

– Како да не, посебно у овом распореду и пред утакмицу са Скендербегом. Пресрећан сам због те победе и пре свега што се држимо заједно до краја, као један. Мислим да ће ово бити прекретница у нашој игри и форми и да ћемо ићи само на горе!

Марко Јевтовић, трећи гол из пенала у задњих неколико кола и опет пенал над тобом?

– Маре је обећао вечеру за ове пенале, видећемо да ли ће испоштовати – смеје се Ожеговић.

Играчи Партизана сутра имају слободан дан.

Биљана Обрадовић

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ