Делегација ФК Партизан наставља посете навијачима широм Србије и региона. Последњег дана маја, делегација је посетила општину Голубац. Чланови Управног одбора, Драган Траиловић и Зоран Рајић су са домаћинима прво обишли стадион ФК Ђердап, који се такмичи у зонској Подунавско-шумадијској лиги, а онда је уследио обилазак Голубачке тврђаве и манастира Тумане из 14. века.
Црно-бела делегација је била и на пријему код председника општине, др Небојше Мијовића, где је на обострано задовољство договорена сарадња која се односи на формирање клуба и пријатеља навијача ФК Партизан, присуство деце из ове општине до 14 година на „Дечијој трибини”, едукацију деце из школе фудбала у Голупцу уз присуство тренера омладинске школе ФК Партизан, као и одигравање пријатељске утакмице комбинованог састава ФК Партизан у време манифестације „Дани Голупца”.
Црно-беле су, осим председника општине, дочекали и заменик председника, Марко Стојаковић, спортски директор ФК Ђердап, Стојановић, председник Спортског савеза општине Голубац, Јовица Јосић, проф. Искра Максимовић, главни водич Сретен Живковић и вођа навијача Партизана у општини Голубац, а у манастиру Тумане – отац Павле и отац Петар, који је велики навијач Партизана.

ФОТО ГАЛЕРИЈА: МИРОСЛАВ ТОДОРОВИЋ


 

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ