Црно-бели и у овој години настављају традицију дружења и посета клубовима навијача у региону. У суботу, 15. јануара 2022. године, чланови Управног одбора ФК Партизан, Драган Траиловић и Зоран Рајић су, заједно са Александром Трифуновићем и Звонком Поповићем, легендама нашег клуба, бившим фудбалерима, а сада скаутима, посетили навијаче у Гучи.
У локалној самоупорави су их срдачно дочекали: Милош Јовичић, заменик председника општине, Зорица Милошевић, помоћница председника општине, Милић Домановић, члан комисије за навијаче ФК Партизан, др Алексадар Пајовић из фудбалског клуба Драгачево, Милош Пајовић из Туристичке организације Драгачево-Гуча, Димитрије Славковић, професор физичке културе, Дејан Шоћ, дописник листа „Спортски журнал“ из Лучана и Љубодраг Станић, пријатељ ФК Партизан и директор турнира „Трофеј Гуча“.
Након пријема, фудбалери и чланови управе црно-белих обишли су „Музеј трубе“, а затим су се дружили са навијачима у „Културном центру“ и поделили 212 чланских карата ФК Партизан.

ФОТО ГАЛЕРИЈА: САНДИЋ ФОТО


 

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ