Polaznici Omladinske škole Partizana predvođeni trenerima Slobodanom Markovićem, Dušanom Mileusnićem i Miljanom Gajićem učestvovali su proteklog vikenda na jakim turnirima, na kojima su ostvarili značajne rezultate.

Dečaci rođeni 2010. godine učestvovali su na Devetom turniru u Pivnicama, gde su u konkurenciji više od 40 ekipa osvojili prvo mesto. Domaćin im je bio FK Slavija, čiji je trener Ivan Kotiv sa mališanima redovan posetilac “Dečije tribine”.

Druge dve generacije dečaka rođene 2011. i 2012. godine bili su učesnici turnira Sedmi Rudanka kup 2022. u mestu Rudanka u okolini Doboja, koje je poznato po velikom broju navijača Partizana.

Trener i predsednik škole fudbala “Rudanka”, Nebojša Kuzmić, je najzaslužniji što su polaznici naše škole došli u Republiku Srpsku, kao i što mališani iz ovog kraja dolaze na utakmice u Humsku, a vrlo je važna njegova uloga i u najavljenom, vrlo skorom, osnivanju Klub prijatelja i navijača FK Partizana u Doboju.

Turnir u okolini Doboja je trajao dva dana, učešće je uzelo više od 90 ekipa, a crno-bele bebe su u obe konkurencije uspele da se okite priznanjem. Mlađa generacija je osvojila turnir, dok su godinu dana stariji fudbaleri bili treći.

Nakon oba turnira mladi fudbaleri domaćina su obećali da ćemo se uskoro ponovo videti na “Dečijoj tribini”, koja se pokazala kao ispravan način da se na jednom mestu susreću najmlađi navijači Partizana, koji će uskro postati veliki fudbleri.

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE