Полазници Омладинске школе Партизана предвођени тренерима Слободаном Марковићем, Душаном Милеуснићем и Миљаном Гајићем учествовали су протеклог викенда на јаким турнирима, на којима су остварили значајне резултате.

Дечаци рођени 2010. године учествовали су на Деветом турниру у Пивницама, где су у конкуренцији више од 40 екипа освојили прво место. Домаћин им је био ФК Славија, чији је тренер Иван Котив са малишанима редован посетилац “Дечије трибине”.

Друге две генерације дечака рођене 2011. и 2012. године били су учесници турнира Седми Руданка куп 2022. у месту Руданка у околини Добоја, које је познато по великом броју навијача Партизана.

Тренер и председник школе фудбала “Руданка”, Небојша Кузмић, је најзаслужнији што су полазници наше школе дошли у Републику Српску, као и што малишани из овог краја долазе на утакмице у Хумску, а врло је важна његова улога и у најављеном, врло скором, оснивању Клуб пријатеља и навијача ФК Партизана у Добоју.

Турнир у околини Добоја је трајао два дана, учешће је узело више од 90 екипа, а црно-беле бебе су у обе конкуренције успеле да се оките признањем. Млађа генерација је освојила турнир, док су годину дана старији фудбалери били трећи.

Након оба турнира млади фудбалери домаћина су обећали да ћемо се ускоро поново видети на “Дечијој трибини”, која се показала као исправан начин да се на једном месту сусрећу најмлађи навијачи Партизана, који ће ускро постати велики фудблери.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ