Најавили смо пре меча против Словацког да ће цео стадион Партизана на утакмици 6. кола групе Д Лиге конференција заправо бити велика Дечија трибина и тако је и било.

“Окупирали” су најмлађи навијачи Парног ваљка све четири трибине у Хумској, направили атмосферу какву нико други на свету не може и пружили играчима снажну подршку на терену у остваривању новог великог успеха – пласман у шеснаестину финала Лиге конференција.

– Хвала свим малишанима који су дошли на стадион. Било је уживање играти пред њима и искрено се надам да ће после ове утакмице сви они још више волети Партизана, а можда неко од њих једног дана и заигра за наш клуб – рекао је после утакмице тренер Гордан Петрић.

Његова захвалност иде на адресу 17.156 малишана, колико их је синоћ било у Хумској, а који су дошли из готово свих делова Србије, Републике Српске, Северне Македоније, Црне Горе… Било је ту више од 300 спортских и навијачких клубова, основних школа, удружења грађана… А највише је било емоције, чисте, искрене дечије која је водила ову генерацију црно-белих до новог успеха.

Био је то још један празник фудбала у Хумској. Целодневно дружење најмлађих присталица црно-белих, место сусрета садашњих великих навијача Партизана, а будућих великих људи, па чак, можда, како је то тренер Петрић рекао, и неких великих фудбалера нашег клуба.

Све у свему, кад се подвуче црта, Дечија трибина је поново, по ко зна који пут показала да је јединствена и неодољива, па се Фудбалски клуб Партизан захваљује свим малишанима, њиховим родитељима, тренерима и учитељима који су, не само јуче, већ целе ове сезоне били њен нераскидиви део. Хвала за сваки пређени километар, сваки промукао глас и сву емоцију коју сте доносили из утакмице у утакмицу, и наравно, очекујемо вас поново на пролеће да бодримо Партизан и дружимо се као до сада.

 
 

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ