Деца су наше највеће благо и према њима се тако треба и односити, а кључ сваког успешног одрастања је љубав и добар однос родитеља и деце. Са том идејом, ФК Партизан већ годинама организује не само различите фудбалске кампове, као и школицу фудбала „Црно-беле бебе“, већ и различита дружења деце и фудбалера.

Петнаест малишана из једне интернационалне школе из Београда посетило је Сопртски центар Партизан – Телеоптик где су се током једночасовне посете дружили са фудбалером Рикардом Гомешом.

Дечица су имала прилику не само да посете центар у коме свакодневно тренирају играчи, већ и да поред фудбалске игре пролазе различите полигоне прилагођене њиховом узрасту.

„Желели смо да овде доведемо децу како бисмо им уприличили један леп дан у којем би уживали. Мислим да је важно и за клуб да има такву интеракцију са децом, а и за њих саме да науче мало више о клубу, како он функционише изнутра и шта ми, као тим, радимо током тренинга. Видим да су срећни, да уживају и то је довољно“, истакао је Гомеш.

ФК Партизан ће и у будуће наставити да негује заједничка дружења фудбалера и малишана.


ФОТО ГАЛЕРИЈА: САНДИЋ ФОТО


 

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ