Најстрарији у Омладинској школи ФК Партизан показали су резултатима и односом према игри због чега носе грб овог клуба. Омладинци су неколико кола пре краја првенства већ осигурали титулу, док су се кадети у последњем колу изборили за трофеј.

У новој епизоди емисије „Деца Партизана“ свој утисак о сезони 2022/23 дали су – тренер кадета Ђорђије Ћетковић, тренер пионира Иван Штокић, фудбалер пионирске селекције Стрефан Петровић, као и омладинци – Димитрије Аћимовић и Стефан Николић.

„Могу само да кажем да сам веома задовољан. Кад освојиш првенство, будеш првак државе, а на све то додаш и фудбалске детаље, који су важни за Омладинску школу и прављење играча – сигурно да могу бити презадовољан“, рекао је Ћетковић.

„Мислим да је ова сезона била изузетно успешна за све нас – и играче и стручни штаб. Вратили смо титулу после 13 година и успели смо да остваримо циљ који смо поставили на почетку сезоне“, наводи Аћимовић.

„Презадовољан сам овом сезоном! Постигли смо све циљеве које смо зацртали још на припремама на Златибору. Постали смо много бољи као екипа. Видећемо шта ће у наредној сезони урадити играчи у квалификацијама за УЕФА Лигу младих“, казао је Николић.

Пионири ФК Партизан ће првенство завршити на другом месту на табели, али Штокић примећује велики напредак играча од почетка сезоне до сада.

„Када погледам у прошлост, девет месеци уназад – када смо се окупили И када погледам ове момке данас, сва су деца напредовала – како фудбалски, тако И људски – иду правим путем. Одлично раде и одговорни су”.

„Од почетка сезоне до сада смо напредовали доста. Сви смо дали максимум. Фалило нам је више спортске среће како би и резултати били бољи. Важно нам је то да смо као тим напредовали“, закључио је Петровић.

Који су им били најтежи, а који најсрећнији тренуци у сезони 2022/23, без које једне особине црно-белог тима се не би могло до пута ка омладинској Лиги шампиона – сазнајте у новој епизоди.

Целу емисију „Деца Партизана“ погледајте на јутјуб каналу ФК Партизан Београд.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ