Репрезентативна пауза је у току, али за омладинце и кадете Партизанове омладинске школе нема одмора. Са националним тимом из омладинске селекције су четири играча – голман Михајловић, Јевремовић, Петковић и Стјепановић, док остатак екипе тренира на спортском центру Партизан – Телеоптик и спрема се за наставак шампионата.

„Након утакмице коју смо имали у среду, са екипом Рада, имали смо један слободан дан. Након тога смо одрадили један квалитетан, интезиван, јак тренинг, а онда су играчи имали два дана пасивног одмора. Овај период сада користимо да радимо на неким недостацима. Као и сви такмичарски микроциклуси такав је и овај, само са мало већим интезитетом“, казао је кондициони тренер омладинске селекције Урош Ђедовић.

Заједничка жеља за све играче омладинске школе, без обзира на то за коју селекцију играју, је да једног дана буду део првог тима. Током репрезентативне паузе, жеља се на кратко, бар за сада испунила – Немањи Трифуновићу, Михајлу Исаиловићу, Димитрију Аћимовићу, Милану Алексићу и Луки Танасијевићу, који су нам у новој епизоди „Деце Партизана“ открили какав је осећај бити “раме уз раме” на тренингу са играчима који су њихови идоли.

Свака фотографија иза себе крије неку емоцију и причу, а у овој емисији вам представљамо фото албуме омладинца Стефана Николића и кадета Душана Јовановића, који нам откривају какви су били њихови фудбалски почеци и први кораци у остварењу фудбалских снова.

Ове недеље смо наставили са фудбалским “изазовима”. Наши омладинци Михајло Петровић и Алекса Ћелић су шутирали пенале, док је на голу био голман исте селекције Никола Ралић.

 

Целу емисију „Деца Партизана“ можете погледати на јутјуб каналу ФК Партизан Београд.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ