И док првотимци Партизана данас имају слободан дан припремајући се за нови тренинг у понедељак поподне и последњу утакмицу пред плеј оф фазу СЛС Огњен Ожеговић стрелац првог гола за црно-беле у утакмици 29. кола СЛС ОФК Бачка – ФК Партизан говори за Партизанов сајт.

За сваку екипу је добро када се голови постигну што раније како би се противник отворио и самим тим бисмо добили могућност да постигнемо још голова. Гол у 2. минуту нам је много значио како не бисмо били под тензијом у јурењу резултата, а са друге стране увек обавезује на пуну концентрацију, јер морате и да сачувате мрежу, али и да дате још голова да бисте се осигурали. Имали смо још шанси, које нажалост нисмо реализовали, преко Ђерлека пар минута касније, па до моје пропуштене прилике. Једноставно се деси, из велике жеље…

Голман Бачке Јеврић се после уклизавања у првим минутима игре и повредио из жеље да сачува мрежу.

Заиста ми је жао, јер такве ствари могу да се десе сваком од нас. Фудбал нема милости и у жељи да даш најбоље свом тиму некада и не размишљамо које могу бити последице. Видели сте и сами да смо и ми протеклих месеци имали много повређених играча, међу којима сам био и ја и да једноставно професионални фудбал то носи са собом. Овом приликом га и поздрављам у своје име и целокупне екипе и желим брз опоравак.

Још једна утакмица пред плеј-оф и поделу бодова.

Шеф нас стално опомиње да све радимо из мирноће, да не журимо, већ да сагледавамо сваку утакмицу за себе и фокусирамо се на ону следећу. Нама је императив Борац из Чачка који је као и свака екипа увек мотивисана у Хумској. Желимо да сви санирају повреде, да се врати и Тошић и да будемо здрави за све што долази потом. 

Биљана Обрадовић

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ