Црно-бели су савладали екипу Војводине у полуфиналу Купа Србије резултатом 2:1. Први гол за екипу Партизана постигао је Рикардо Гомеш на старту меча у 4. минуту, да би Квинси Мениг удвостручио предност у 43.минути. Шансе су се низале једна за другом и чини се да је предност изабраника Александра Станојевића могла да буде много већа. Стрелац првог поготка износи утиске након овог сусрета.

“Било је чудно на почетку, постигли смо један гол, а могли смо, не знам тачно, пет, шест, можда. За неке шансе нисмо добро одлучили у последњем тренутку, последњем додавању или шут није био добар, али мислим да смо држали концентрацију и постигли смо и други гол и отишли на полувреме са добрим резултатом. Други део овог сусрета је био мало тежи, било је превише топло и били смо уморни, али мислим да смо заслужили победу.

Фудбалере Партизана очекује нови меч против екипе Вождовца у понедељак 16.05.2022.године.

Да, њихов терен је незгодан, са вештачком травом, али што се тиче наставка сезоне спремни смо на све. Сезона се приближава крају, знамо шта треба да радимо и покушаћемо да завршимо на најбољи могућу начин“, наводи Рикардо Гомеш.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ