Ко су Црно-беле бебе?
„Најмлађи и најслађи!“, одговор је родитеља, тренера, новинара, пролазника и свих оних који на теренима некада чувене „Блатуше“, а сада терена са вештачком травом „Милутин Шошкић“, сретну наше најмлађе фудбалере.

Партизанова школа фудбала „Црно-беле бебе“, право је место за дечаке и девојчице од 5 до 12 година који желе да се од малих ногу баве овим спортом.
Осим првих фудбалских корака и рада са нашим еминентним тренерима, малишани имају низ погодности, почевши од бесплатне опреме, преко бесплатног учешћа у лигама и турнирима прилагођеним сваком узрасту, до повлашћених чланарина за оне који школу похађају са својим братом или сестром.
Лиге у којима су до сада учествовале Црно-беле бебе су Fair Play, ФСБ и Brothers liga.

Уз то, неизоставно је и дружење са првотимцима Партизана, док се сваке године организују и летње припреме.
Тренинзи се одвијају на стадиону Партизана у Хумској 1 и на теренима спортског центра Партизан-Телеоптик по утврђеном распореду уторком, четвртком, суботом и недељом.
Сатница тренинга направљена је у складу са узрастом полазника.

На стадиону у Хумској од 18 часова тренирају деца 2012. годишта и млађи, од 19 часова 2011. и 2010. годиште, а од 20 сати дечаци и девојчице рођени 2009. и 2008. године.
На теренима спортског центра Партизан-Телеоптик од 19 часова тренирају деца рођена 2011. године и млађи, а од 20 сати малишани рођени 2010. 2009. и 2008. године.
Сваке друге недеље на званичном јутјуб каналу ФК Партизан Београд можете се упознати са радом Црно-белих беба, а ако већ нисте, запратите и њихов Инстаграм и Тик ток профил!

Од беба до фудбалских звезда!

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ