Humanitarni turnir u malom fudbalu održava se od 11. do 18. januara u Hali sportova u Trsteniku sa ciljem da se pomogne porodici dvanaestogodišnjeg Damjana Pavlovića iz Trstenika, čiji su roditelji nezaposleni , a koji je nedavno u KCS Beograd operisan od tumora na mozgu .
Sva sredstva od turnira koji organizuje KMF Čaršija i Sportski centar Trstenik, pod pokroviteljstvom Sportskog saveza tog grada, biće uplaćen porodici Pavlović.


Prvi humanitarni meč odigrali su Dačini drugari iz mlađih selekcija FK Trstenik protiv vršnjaka iz FK Vrnjačke Banje. FK Partizan se nesebično priključio organizaciji turnira i nakon ovog meča dodelio paketiće najmlađima, koji su sa tribina mogli da gledaju i majstorije naših veterana koji su uveličali otvaranje turnira, a koji su savladali ekipu Trstenika rezultatom 5:3 Njihovo učešće na turniru izazvalo je veliku pažnju publike i lokalnih medija.
Troškovi za dalje lečenje i terapije su veliki, te su crno-beli poslali dresove za licitaciju sa potpisima prvotimaca. FK Partizan je podelio i dresove i šortseve za najmlađe i najbolje igrače turnira, ali spremio i poklon dres za malog Daču.
Andrea Arsović iz streljačkog kluba je takođe podržala akciju i poklonila je majicu sa Olimpijskih igara koja će biti licitirana.

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE