Делегација Фудбалског клуба Партизан боравила је претходних дана у Републици Српској, где је присуствовала свечаности поводом пола века постојања локалног Фудбалског клуба Горица из Шипова.

Чланови Управног одбора нашег клуба Драган Траиловић и Зоран Рајић састали су се са градоначелником Миланом Ковачем, председника ФК Горица Јовом Дакићем, начелником Пoлицијске управе Јефтом Калечом, као и делегацијом Фудбалског савеза Републике Српске и том приликом је договорена међусобна сарадња. Оне ће се огледати у доласку деце из Шипова на „Дечију трибину“ ФК Партизан, подели чланских карата и едукацији тренера и најмлађих полазника које ће обављати тренери из омладинске школе ФК Партизан.

Слављеничку атмосферу додатна је улепшала организована група „гробара“ који су допринели да атмосфера буде слична атмосфери која влада на великим стадионима.

Такође, секција ветерана Партизана предвођена Гораном Каденићем одиграла је пријатељски меч против Горице, а црно-бели су наступали у саставу: Рефик Козић, Миодраг Живаљевић, Предраг Томић, Ацо Трифуновић, Владо Чапљић, Владимир Јоцић, Раде Залад, Дарко Тешовић, Горан Каденић, Бранко Смиљанић, Бранко Савић, Драган Томић, Виткор Трифуновић, Живојин Кузмановић, Габријел Радојичић, Фабио да Силва, Милорад Жуњић, Жељко Будиша, Жељко Радојичић, Кузман Бабеу, Небојша Петковић, Томислав Митровић и Миливоје Почуча.

На стадиону је било око 2.000 гледалаца, за домаћине су наступали: Јефто Келеч, Аган Хоџић, Мирко Ковач, Перо Ћирко, Жељко Сакан, Милорад Алалић, Зоран Јакшић, Милан Ракита, Милан Шмања, Адил Кос и Слободан Келеч, а утакмица је завршена 5:2 у корист Партизана.

На свечаној вечери председник комисије за ветеране г. Горан Каденић уручио је златне значке Фудбалског клуба Партизана легендама црно-белих Предрагу Томићу, Рефику Козићу и Миодрагу Живаљевићу.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ