Поводом 90 година постојања ФК Слога из Деспотовца, играчи Партизана у комбинованом саставу, предвођени тренером Мирославом Чермељом, уз делегацију клуба која је бројала 40 чланова, присуствовали су обележавању овог значајног јубилеја.

Делегација Партизана предвођена чланом УО Драганом Траиловићем, са легендама клуба Ацом Трифуновићем, Радетом Заладом, Миланом Стојаноским и Владимиром Јоцићем, дочекана је величанственим наступом фолклорног ансамбла, да би потом била одиграна и пријатељска утакмица два тима чији је коначан резултат био 0:5. Иако је резултат био у другом плану, стрелци су били Саво Арамбашић са три гола, Урош Ђурић и Драган Бојат са по једним. Утакмицу је пратило око 4.000 највернијих навијача, махом малишана.

Играчи предвођени Бојаном Остојићем су, након утакмице, навијачима поделили поклоне и фотографисали се за успомену, да би потом присуствовали и заједничкој вечери која је уприличена у ондашњој Пољопривредној школи.
Током саме вечере промовисана је књига Гојка Зеца, а договорена је и подела нових чланских карата ФК Партизан, као и долазак малишана на „Дечију трибину“ у Хумској.

На топлом и пријатељском дочеку се посебно захваљујемо председнику ФК Слога, г. Зорану Радошевићу, као и председнику Општине Деспотовац, г. Николи Николићу, и његовом тиму.

Био је ово још један дан за памћење!

ФОТО ГАЛЕРИЈА: МИРОСЛАВ ТОДОРОВИЋ


 

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ