Спортски центар Партизан-Телеоптик база првотимаца Партизана и Партизанове омладинске школе важи за један од најсавременијих фудбалских центара у источном делу Европе.

Поред ресторана, терена са правом и вештачком травом, комплекса за смештај играча, центар је опремљен и модерним медицинским блоком који је на услузи комплетној црно-белој бази.  Поред обнове терена и средстава за рад и механизацију, медицински блок ФК Партизан обогаћен је са неколико апарата и алата најновије генерације које ће помоћи у још бржем опоравку играча после напорних утакмица.

Медицински блок је тако богатији за Bubble air балон са стопроцентним кисеоником, који ће помоћи при опоравку играча, као и Индива ласером.  Како објашњава клупски доктор мр.др Илија Росић, реч је о једном од најсавременијих апарата, који поседују не само приватне клинике у земљи, већ сви велики фудбалски клубови Европе.

Bubble pure air  чист ваздух ослобођен је штетних и гасовитих материја. Оптиматизује опоравак спортиста што доказује редукција нивоа млечне киселине 22% и гликемије 10%. Омогућава удисање 99,995 % чистог ваздуха, помаже код алергија, побољшава физичке перформансе. Уједно, представља и третман за релаксацију, побољшава изглед и здравље коже!

Поред  Bubble pure air, Индива представља свеобухватно средство у физикалној терапији пацијената. Индива ласер регулише ћелијски метаболизам, опоравак ткива, стимулацију матичних ћелија, стимулацију крвотока, а уједно има аналгетски и антиинфламаторни ефекат.
Веома је ефикасан у лечењу акутних спортских повреда, лечењу остеоартритиса, болова у зглобовима и сл…


Медицински блок већ неколико година користи и Биоптрон светлосну терапију за елиминацију знакова запаљења, бола и санацију повреда играча, а који је 2013. године на светском анти ејдзинг конгресу у Паризу награђен Оскаром у медицини!

Биљана Обрадовић

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ