ŠTEDI NOVAC I PODRŽI FK PARTIZAN!

Registruj se sada besplatno za FK Partizan Cashback Program i obezbedi sebi jedinstvene prednosti iz kupovina. Istovremeno svakom kupovinom u nekoj od partnerskih firmi podržavaš FK Partizan – bez dodatnih troškova!

Pregled tvojih prednosti:

  • Do 5% Cashback pri svakoj kupovini u partnerskim firmama*
  • Dodatni Shopping Points za sjajne Deals ponude*
  • Do 1% iznosa kupovine dodeljuje se Omladinskoj školi FK Partizan*
  • Besplatno članstvo

Nakon što se registruješ za FK Partizan Cashback Program, automatski ćeš biti preusmeren/na na cashbackworld.com. Tu možeš da pristupiš svom ličnom profilu i pronađeš oko 90.000 partnerskih firmi u kojima možeš da profitiraš kroz Cashback i Shopping Points.

Kao član FK Partizan Cashback Programa sasvim jednostavno ostvaruješ svoje prednosti:

  • FK Partizan Cashback Card: Kada kupuješ u partnerskim firmama, jednostavno pokaži Cashback karticu prilikom plaćanja i prednosti će ti biti pripisane u tvom ličnom profilu na cashbackworld.com. Digitalna FK Partizan Cashback Card takođe se nalazi u tvom profilu. Prilikom kupovina možeš da je pokažeš na svom smartfonu.
  • Online šoping: Kupuj u nekoj od naših mnogobrojnih online partnerskih firmi. Nakon registracije uloguj se sa svojim pristupnim podacima na cashbackworld.com, izaberi partnersku firmu i klikni na „Kupujte sada online!“ da bi posetio/la željenu online prodavnicu.

Kada kroz svoje kupovine u partnerskim firmama sakupiš Cashback u iznosu od 500 RSD, on se isplaćuje na tvoj bankovni račun. Shopping Points koje sakupiš kroz kupovine možeš da iskoristiš za Deals ponude partnerskih firmi i obezbediš sebi na taj način velike popuste na mnogobrojne proizvode i usluge. Osim toga, pri svakoj kupovini u partnerskoj firmi do 1% iznosa kupovine* dodeljuje se kao podrška klubu.

Registruj se sada za FK Partizan Cashback Program, sakupljaj prednosti iz kupovina i podrži svoj omiljeni klub.

REGISTRUJ SE SADA

Prilikom svake kupovine u partnerskim firmama prikazanim na cashbackworld.com, u zavisnosti od iznosa kupovine