Рикардо Гомеш, нападач Партизана, проглашен је други пут у овој полусезони за играча кола Моцарт бет Супер лиге Србије, док је у октобру ласкаво признање добио и за играча месеца.

Ваучер компаније Моцарт бет у износу од 50.000 динара, који је добио као играч 18. кола Супер лиге Србије, Гомешу ће бити уручен пред меч ФК ТСЦ – ФК Партизан у Бачкој Тополи. Гомеш је одлучио да новчану награду и овог пута усмери ка организацији “Буди хуман” и њеном кориснику Софији Караџић (1368 на 3030) којој се као беби други пут враћа леукемија.

“Пресрећан сам што могу и на овај начин да помогнем не само деци, већ и одраслима, јер је важно да својим примером укажемо да је сваки дан у нашем животу благослов и да треба да гајимо емпатију према сваком човеку. Данас ја то чиним на овај начин, а молим и вас да, увек када видите банер са неким корисничким бројем или једноставно вас погоди нечија животна прича, а има их много, издвојите колико год можете новчаних средстава или пошаљете једну смс поруку и помогнете. О томе колико је Бог важан у мом животу у мојој породици знате, јер за мој успех у каријери и срећу моје породице нисам заслужан ја, већ је то његов благослов. Будимо заједно, а не једни против других”, поручује Рикардо Гомеш.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ