Fudbaleri Partizana nadigrali su ekipu TSC-a rezultatom 4:1 u 33. kolu Linglong Tire Super lige Srbije. Drugi gol na meču postigao je Rikardo Gomeš, dok je Aleksandar Miljković samo četiri minuta kasnije zatresao mrežu tima iz Bačke Topole. Strelci drugog i trećeg pogotka iznose svoje utiske nakon ovog susreta.


“Igrali smo dobro, ali posle gola Bibarsa Natha bili smo još bolji. Na početku smo imali neki problem, oni su nas pritisnuli, bilo je teško i primili smo gol, ali nismo odustali, nastavili smo da napadamo, onda se desio i Nathov gol, zatim sam se i ja upisao u strelce, ali ono što je najbitnije u ovom momentu jeste tim! Na nama je da uradimo sve da pobedimo, čekamo i vidimo šta će se desiti do kraja prvenstva”, kazao je Gomeš.

“Sa strane bih ostavio sada to ko je postigao gol, drago mi je da jesam, naravno, ali hteo bih da čestitam igračima, stručnom štabu i navijačima koji su danas došli. Možda se to vidi, možda i ne, ali mi se borimo svakog dana, ozbiljno radimo na trenzima tokom cele godine i ova pobeda je samo neki pečat na kraju svega toga. Želimo da pobedimo u svakom meču do kraja, pa kako nam Bog da, sve što je do nas mi radimo i dajemo i poslednji atom snage, pa ćemo videti”, rekao je Miljković.

Podsetimo, Aleksandar Miljković je imao povredu plantarne fascije i bio je van stroja neko vreme, ali on navodi da je sada sve to nevažno, da je u ovom trenutku jedino značajno da tim da sve od sebe, a da navijači to prepoznaju.
“Doživeo sam teško tu povredu, zaista je retka u sportu, ali nebitno je sada sve to… Ne znam da li navijači vide koliko se borimo, teško je, idemo do kraja, verujemo i na kraju je važno da budemo pravedni i pošteni, da znamo da smo dali sve, da možemo između nas da se pogledamo u oči i da kažemo da smo uradili sve što je bilo do nas, pa se nadam najboljem!”
Termin utakmice između crno-belih i TSC-a je bio od 14 časova, radni je dan, ali je određeni broj navijača ipak došao da bude uz voljeni klub.

“Nama znači apsolutno svaki navijač. Mi osećamo kad su oni pozitivni, kad nas nose, a tako je bilo i danas. Krenuli smo lošije, a onda je počela ta neka energija da dolazi sa njihove strane i nosili su nas. Hvala svima koji dolaze! U buduće, eto, apelujem, molim da nas stvarno podrže. Borimo se zajedno svi i oni sa nama, da na kraju budemo svi pošteni jedni prema drugima, da budemo čisti, pa neka bude kako je Bog odredio. Važno mi je to što se međusobno podržavamo u timu, bitno je da se oseća podrška i poverenje i da poštujemo jedni druge”, zaključio je Miljković.

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE