Фудбалери Партизана надиграли су екипу ТСЦ-а резултатом 4:1 у 33. колу Линглонг Tire Супер лиге Србије. Други гол на мечу постигао је Рикардо Гомеш, док је Александар Миљковић само четири минута касније затресао мрежу тима из Бачке Тополе. Стрелци другог и трећег поготка износе своје утиске након овог сусрета.


“Играли смо добро, али после гола Бибарса Натха били смо још бољи. На почетку смо имали неки проблем, они су нас притиснули, било је тешко и примили смо гол, али нисмо одустали, наставили смо да нападамо, онда се десио и Натхов гол, затим сам се и ја уписао у стрелце, али оно што је најбитније у овом моменту јесте тим! На нама је да урадимо све да победимо, чекамо и видимо шта ће се десити до краја првенства”, казао је Гомеш.

“Са стране бих оставио сада то ко је постигао гол, драго ми је да јесам, наравно, али хтео бих да честитам играчима, стручном штабу и навијачима који су данас дошли. Можда се то види, можда и не, али ми се боримо сваког дана, озбиљно радимо на трензима током целе године и ова победа је само неки печат на крају свега тога. Желимо да победимо у сваком мечу до краја, па како нам Бог да, све што је до нас ми радимо и дајемо и последњи атом снаге, па ћемо видети”, рекао је Миљковић.

Подсетимо, Александар Миљковић је имао повреду плантарне фасције и био је ван строја неко време, али он наводи да је сада све то неважно, да је у овом тренутку једино значајно да тим да све од себе, а да навијачи то препознају.
“Доживео сам тешко ту повреду, заиста је ретка у спорту, али небитно је сада све то… Не знам да ли навијачи виде колико се боримо, тешко је, идемо до краја, верујемо и на крају је важно да будемо праведни и поштени, да знамо да смо дали све, да можемо између нас да се погледамо у очи и да кажемо да смо урадили све што је било до нас, па се надам најбољем!”
Термин утакмице између црно-белих и ТСЦ-а је био од 14 часова, радни је дан, али је одређени број навијача ипак дошао да буде уз вољени клуб.

“Нама значи апсолутно сваки навијач. Ми осећамо кад су они позитивни, кад нас носе, а тако је било и данас. Кренули смо лошије, а онда је почела та нека енергија да долази са њихове стране и носили су нас. Хвала свима који долазе! У будуће, ето, апелујем, молим да нас стварно подрже. Боримо се заједно сви и они са нама, да на крају будемо сви поштени једни према другима, да будемо чисти, па нека буде како је Бог одредио. Важно ми је то што се међусобно подржавамо у тиму, битно је да се осећа подршка и поверење и да поштујемо једни друге”, закључио је Миљковић.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ