Након јучерашњег дана који су обележили јака киша и ветар, али и турбуленције у авиону због којих никоме није било пријатно, коначно су услови дозволили да се одржи први тренинг. Синоћ је тренер црно-белих, Гордан Петрић, одржао састанак на којем је упутио играче у оно што их очекује наредних шеснаест дана а потом су се упутили на вечеру и заслужени одмор.

На првом тренингу, који је почео у 11 часова по локалном времену, односно у 9 часова по српском све је “прштало” од игре и фудбалског надметања. Услови су били прави „енглески“ – наизглед натопљен, али добар терен, тек повремено ромињање кише и позитивна атмосфера међу играчима и стручним штабом. Након уводног загревања по инструкцијама кондиционог тренера Мише Филиповића прешло се на вежбе пас игре и популарну “шеву”. Сви, почевши од играча па до стручног штаба били су изузетно мотивисани те су и задацима приступили максимално озбиљно. Други део тренинга био је резервисан за полигоне паса са завршницом.

Следећи тренинг је на програму већ од 18 часова, а прва утакмицу је на програму у недељу против Универзитатеа Kрајова 1948. Пренос свих утакмица на припремама можете пратити на каналима Арене спорт и Партизановом јутјуб каналу.

ФОТО ГАЛЕРИЈА: МИРОСЛАВ ТОДОРОВИЋ


 

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ